SPS har mange års erfaring med at flytte og re-etablere laboratorier

Flytning og re-etablering af laboratorier er ofte en sammensat opgave:
  • Almindelig kontorflytning
  • Flytning af avancerede instrumenter
  • Flytning af test-opstillinger mv. hvor processen ikke kan afbrydes
  • Flytning af prøver og andre materialer

Flytning af følsomme laboratorieinstrumenter kan kræve en afklaring med leverandøren m.v. omkring kritiske forhold som f.eks. rystelser, statisk elektricitet og andre forhold og kan have betydning for valg af transport, løftemidler og emballage.

Atmosfære og temperatur

Biologiske kulturer der opbevares i forbindelse med laboratoriet kræver måske ved flytning, at en bestemt sammensætning af atmosfære eller at en given temperatur opretholdes.

Dekontaminering

For laboratorier der arbejder med farlige kemiske materialer eller biologiske kulturer kan der være behov for dekontaminering af udstyr eller installationer og/eller dette afsikres på særlig vis via håndtering eller emballering.

Renhed og hygiejne

Måske er dit laboratorium omhandlet af renrum, GMO eller andre forhold relateret til renhed og hygiejne, partikler o.s.v. eller godkendelser, der kan kompromiteres i forbindelse med flytning. Det stiller særlige krav til flyttepersonalet.

Processen

Sammen med din projektledelse gernnemgår vi de kritiske punkter ved flytningen, definerer procedurer for de enkelte punkter, sikkerhed for personalet og en plan for processen. Vore dygtige, erfarne og diciplinerede medarbejdere og projektledere sikrer dig at procedurer og planer overholdes.

Forsikring

SPS har altid dets ansvarsforsikringer i orden inden en opgave påbegyndes. For særlige opgaver tegnes specifikke ad hoq forsikring, hvor dækning bestemmes i samarbejde med kunden.