Få et indblik i hvilke opgaver vi har løst for vores kunder:

Det siger kunderne også:

Flemming Brømsøe Ibsen

Bygningsinspektør
Campus Service Sund

“Jeg bruger gerne SPS til at løse opgaver. Deres parathed er vigtig for mig i en travl hverdag, hvor opgaverne ofte kommer uventet og reaktionstiden er kort. SPS leverer kvalitet og sikre løsninger hos os, både inde og ude.”

Ivan Frans Jensen

University of Copenhagen
NNF Center for Protein Research

“Mine bedste anbefalinger går til SPS. Super hurtig service, altid glade medarbejdere der arbejder hurtigt og ansvarsfuldt. Hos SPS er ingen opgave for stor eller for lille, alt udføres professionelt og til en pris der holder.”

Annie Rasmussen

Retsmedicinsk Institut
InternService

“Vi bruger SPS til forskellige opgaver. Personalet er altid fleksible og hjælpsomme. Da sikkerheden på Retsmedicinsk Institut er vigtig, og der dermed kan opstå forsinkelser, er SPS’ parathed og kvalitet vigtig for mig i en travl hverdag. De møder altid op med godt humør, hvilket tyder på at de har en god arbejdsplads.”

Pharmaschool

“Kære SPS,

Vi er en gruppe studerende fra Pharmaschool, der i de seneste par uger, har haft jeres ansatte Jan og Thomas gående i vores kælder efter skybruddet d. 30/8. Vi skriver blot til Jer for at videregive vores allerdybeste taknemmelighed – de har ydet en ENORM indsats.

De har hjulpet os ud af en utrolig uoverskuelig situation, og har generelt bare været fantastisk arbejdsomme, positive og hjælpsomme. Så giv dem venligst en masse ros og et kæmpestort ‘tusind tak for hjælpen!! – vi kunne ikke ha’ klaret den uden dem :)”

Mange taknemmelige hilsner fra Koordinatorgruppen, Pharmaschool

Morten Møller

Prof. dr.med
Institut for Neurovidenskab og Farmakologi

“Vedrørende vort laboratoriums samarbejde med SPS Totalservice, ved Jesper Berthelsen, i perioden 2012-2014.

Undertegnede har i perioden 2012 – 2014 flyttet vort neurobiologiske laboratorium fra Panum Instituttet til det Neuropsykiatriske Laboratorium på Rigshospitalet, afdl. 6102.

Flytningen har omfattet mere end 50 kasser med bøger, glasvarer, borde og stole, reoler mv., men også meget tungt udstyr, som køleskabe, frysere, centrifuger mv. har skiftet lokaler.

Samarbejdet med SPS er foregået smidigt og behageligt. Specielt har SPS vist stor evne til at løse akutte problemer i forbindelse med flytningen af meget tunge ting, og de har også vist meget omhu i forbindelse med selv flytningen af det ofte kostbare udstyr.

Medarbejdernes tjenstvillighed og store arbejdsindsats i forbindelse med dette tunge arbejde har været ganske enestående og ofte udover, hvad man kunne forvente.

Jeg vil give firmaet min bedste anbefaling.”

Frederik Vilhardt

Associate Professor, PhD
Institut for cellulær og molekylær medicin

“Da vi har været igennem en flytning til SYMBION og tilbage til PANUM, kender vi efterhånden SPS og Jesper Berthelsen særdeles godt.

SPS har været professionelle, samarbejds- og omstillingsvillige. Arbejdet med at flytte diverse ’ikke sårbare’ materialer (borde, skabe, køleskabe, kemikalierum etc) er forløbet helt planmæssigt, og vi har været i stand til at flytte og sætte kontor/laboratorium op meget hurtigt.

Dog sætter jeg allermest pris på den nænsomme og ansvarlige flytning af vores tunge og dyre maskiner som FACS, mikroskop, etc., og her er SPS langt mere end bare et flyttefirma. SPS har således bistået mig med, at sætte et avanceret trykluftbord op til et konfokalt mikroskop, herunder organisering og udførelse af boring og montering i underliggende fundament.

Lægger man hertil at SPS’s folk er virkelig søde og venlige (hvilket er vigtigt i større flyttesituationer, hvor folk typisk er meget sårbare og terretoriale) kan jeg kun varmt anbefale SPS’s ydelser også fremover.”